">

A fény útja

Kezelések

 

 

REIKI:

Helyi kezelés: Célzott területekre, a fájdalom helyére irányítjuk az energiát.

Teljes kezelés: Auratisztítás, beállítás, csakratisztítás, csakraharmonizálás, REIKIvel való feltöltés, az egészséges harmónia megteremtése kívül és belül.

A teljes Reiki kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát és egy méregtelenítési folyamatot, tehát regenerálja a szellemi test finomanyagában lévő energiapályákat. Mozgásba hozza a test energiáit, sok esetben nagyon gyorsan állítja helyre a terhelhetőséget, lehetővé teszi a szervezet számára, hogy harmonikusan hasznosítsa a kiváltott gyógyító reak­ciókat. A Reiki megfelelően támogathat minden természetes gyógymódot. Stresszoldásra is kiváló megoldás.

Fontos, hogy a reiki kezelés után 12 óráig ne fürödj! (mosakodás engedélyezett :))

Aktív szellemgyógyászat:

Olyan energetikai gyógymód ez, ahol az univerzum energiáját szellemünk segítségével továbbítjuk arra a területre, ahol energiahiány, egyensúlytalanság vagy anatómiai elváltozás van. Nagyon gyors tüneti kezelés, energetikai változtatás a fizikai testben, jól alkalmazható akár fájdalomcsillapításra is.

Pszí sebészet:

A kezelések során a beavatott gyógyító vér nélküli energetikai mûtétet hajt végre, egy olyan jellegû technikát alkalmazva, melyet a Fülöp-szigeteki gyógyítók is alkalmaznak. Ez a módszer gyorsaságával és hatékonyságával tûnik ki, mely a segítségnyújtás során nélkülözhetetlen azok számára, akik a hagyományos mûtéti beavatkozást el akarják kerülni.

AROLO:

Ez egy energiagyógyászati módszer, egy különleges energetikai diagnózis- és kezelési rendszer.

A kódszimbólumok segítségével hozzáférhetünk a "páciens" különböző energetikai szintjeihez, és választ kaphatunk arra, hol van a betegség oka, és az okhoz milyen tünetszint csatlakozik. Felismerhetővé válnak a karmikus                       (tanuló)folyamatok.

Az AROLOval a kinezológiához hasonlatos izomteszttel kikérdezzük az agyat, hogy megtudjuk a nevezett szintek melyikén van diszharmónia. Erre a szintre a megtanult szimbólumokkal energiát adunk, amely elindítja az öngyógyító folyamatot. Az AROLOval ki lehet tesztelni azt is, hogy valakinek szüksége van-e egy bizonyos anyagra (pl: lehet élelmiszer is)